Elő-alkalmassági vizsga

A tanító szakra jelentkezőket szeretettel várjuk az elő-alkalmassági vizsgára. Az elő-alkalmassági vizsgán nem kötelező részt venni, ez egy lehetőség. Akinek sikeres lesz a vizsgája, annak már nem kell újabb alkalmassági vizsgán részt vennie, ez az eredmény érvényes a 2022. évi felvételi eljárásban bármelyik intézmény tanító szakjára jelentkezik is. Az esetleges sikertelen elő-alkalmassági vizsga semmiben nem befolyásolja a felvételi eredményt, ebben az esetben a tavaszi alkalmassági vizsgán "tiszta lappal" és egy tapasztalattal gazdagabban indulhat a jelentkező.

Az elő-alkalmassági vizsgára az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A vizsga díja 4.000,- forint, melyet az alábbi számlaszámra kérünk átutalni: DRHE 11738008-21475740 A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: elő-alkalmassági vizsga + a jelentkező neve

A vizsgát február 4-én, pénteken 9 órakor tartjuk. (Debrecen, Kálvin tér 16.) Kérjük, hogy a jelentkezők pontosan érkezzenek, használják az épületben kihelyezett kézfertőtlenítőket és viseljenek orrot és szájat eltakaró szájmaszkot. Személyi igazolványt mindenképpen hozzanak magukkal! A pontos helyszínt, beosztást a Portán ki fogjuk függeszteni a vizsga napján.